tag:blogger.com,1999:blog-860974479603916303.post5088017852632800392..comments2022-10-28T23:16:02.698+02:00Comments on LA MASOVERA: Mató casolà a la llimonaLa masoverahttp://www.blogger.com/profile/14221836797860107700noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-860974479603916303.post-22105878307266030492017-01-06T07:11:09.411+01:002017-01-06T07:11:09.411+01:00Jo el llenço... Sé que algunes receptes fan servir...Jo el llenço... Sé que algunes receptes fan servir la llet que sobra de fer formatge per fer pa (substitueixen l'aigua per aquest líquid). Em sembla que ho vaig provar una vegada amb la llet sobrant després de fer mozarella. El pa va quedar bé, però res espaterrant. En aquest cas no sé si aniria bé per fer pa, perquè amb la llimona serà un líquid molt àcid, i no sé com interferiria amb el llevat... Si en trobes algun ús, ja ens ho diràs!<br />La masovera, d'incògnit. Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-860974479603916303.post-5970436672398368532016-12-14T19:42:31.563+01:002016-12-14T19:42:31.563+01:00Una cosa de la llet que sobra quan es cola què se&...Una cosa de la llet que sobra quan es cola què se'n fa?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-860974479603916303.post-30910805851906379522012-01-11T00:27:17.374+01:002012-01-11T00:27:17.374+01:00Magnífic! Que aprofiti...Magnífic! Que aprofiti...La masoverahttps://www.blogger.com/profile/14221836797860107700noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-860974479603916303.post-49478035062016798972012-01-10T19:03:58.555+01:002012-01-10T19:03:58.555+01:00Gràcies Lamasovera! Avui ho he tornat a provar amb...Gràcies Lamasovera! Avui ho he tornat a provar amb llet de la que dius tu (només pasteuritzada i de supermercat que he trobat al Lidl!) i m'ha sortit! Moltes gràcies!!!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-860974479603916303.post-86992020232874236782012-01-04T17:12:05.618+01:002012-01-04T17:12:05.618+01:00Doncs no n'estic segura... ho he estat buscant...Doncs no n'estic segura... ho he estat buscant per internet i algunes pàgines diuen que la llet pasteuritzada i la esterilitzada són diferents. He trobat una pàgina que explica la coagulació àcida del formatge que diu que en principi es pot fer amb tot tipus de llets. Però si no t'ha sortit deu ser que no... La llet que jo vaig comprar era del supermercat, no de la lleteria, però de la que s'ha de mantenir en fred. I l'etiqueta deia que era pasteuritzada. Però com que era a Estats Units vés a saber, potser tenen estàndards diferents. Sort!!La masoverahttps://www.blogger.com/profile/14221836797860107700noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-860974479603916303.post-14542625721289872252012-01-04T12:42:52.500+01:002012-01-04T12:42:52.500+01:00No sabreu pas si llet esterilitzada és el mateix q...No sabreu pas si llet esterilitzada és el mateix que pasteuritzada. Ho acabo de provar amb llet esterilitzada però no m'ha sortit bé. Suposo que cal que sigui llet directa d'una lleteria, oi? Gràcies!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-860974479603916303.post-62719231343532454222010-08-17T13:49:12.229+02:002010-08-17T13:49:12.229+02:00com a drap on colar el suero de la llet també es p...com a drap on colar el suero de la llet també es pot utilitzar unes gasses no esterilitzades que venen a les farmàcies (n'hi ha d'1m x 1m que son perfectes!!).Anonymousnoreply@blogger.com