tag:blogger.com,1999:blog-860974479603916303.post540563109500364527..comments2022-10-28T23:16:02.698+02:00Comments on LA MASOVERA: Lasanya de Cap d'AnyLa masoverahttp://www.blogger.com/profile/14221836797860107700noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-860974479603916303.post-6818303701247358492010-02-05T16:39:15.743+01:002010-02-05T16:39:15.743+01:00avui he tornat a cuinar aquesta lasagna... A les c...avui he tornat a cuinar aquesta lasagna... A les capes hi he afegit formatge rallat, i crec que ha estat el que ha fet que després no es desmontés tant.. Ho recomano! Per mí, mai hi ha accés de formatge!!I ho "lliga" tot una mica mésla masoveranoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-860974479603916303.post-89848857002508189162010-02-01T10:18:49.761+01:002010-02-01T10:18:49.761+01:00un comentari que es va dir mentre feiem la beixame...un comentari que es va dir mentre feiem la beixamel era que en algun lloc havíem sentit a dir que el pitjor que li pot passar a una beixamel és que la farina quedi crua... Per tant, pareu-hi atenció, que quedi ben feta (canvia de color) però sense passar-se, eh? No la cremessim pas!<br />Bon profita recordar sobre la beixamel...noreply@blogger.com