dilluns, 1 de març del 2010
Llom a la taronja
Us regalo una de les receptes preferides de la cuina de la meva àvia! Espero que us agradi tan com a mi.
Ingredients.
- 600 gr llom sencer
- 3 taronges de fer suc
- 1 got i mig d'aigua
- oli
- sal
- patates
Elaboració.
Abans de començar piquem la carn amb la mà del morter i salem el llom.
1) Posem el llom a l'olla pressió oberta amb oli que es faci ros.
2) Hi afegim un got i mig d'aigua i tanquem l'olla, deixem que es faci durant 45minuts a foc lent.
3) Deixem refredar l'olla a pressió, l'obrim, i deixem refredar el llom. Aleshores el tallem amb el ganivet elèctric.
4) Tornem a posar el llom a l'olla i el suc de les taronges, i amb l'olla oberta ho deixem bullir uns 10-15minuts (que el suc de les taronges quedi espès).
5) Fem patates fregides a daus petits i ho servim amb el llomillo i una mica de suc.
Etiquetes de comentaris:
àvia,
llom,
llom a la taronja,
patates fregides,
taronja
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada