diumenge, 28 de febrer de 2010

Albergínies fregides

Es tracta d'un acompanyament, i és ideal per acompanyar vadella a la planxa o peix arrebossat.
Ingredients.

- Albergínia.
- Farina.
- Oli per fregir, aigua i sal.

Elaboració.

1) Pelem l'albergínia i la tallem a talls d'uns 5cm. x 3cm. i d'un gruix d'uns 2 o 3mm.
2) Omplim un plat de sopa amb aigua tèbia i hi posem les làmines d'albergínia en remull durant 10minuts. Això farà que no piquin. Mentres, posem una paella amb oli d'oliva suau a escalfar (força oli).

3) Agafem les albergínies, les eixuguem una mica amb els dits, les passem per un plat de farina i les tornem a mullar una mica perquè es faci una pasteta, però molt poc.

4) Les posem a la paella (l'oli ha de ser calent), i les girem quan ja siguin rosses.
5) Quan les treguem del foc deixem-les sobre un paper de cuina perquè xupi l'oli, després els hi posem un bocinet de sal i al plat!





2 comentaris:

  1. neness, felicitats per aquest blog, m'agrada molt!!! provarem receptes i us direm! :)
    ptons,
    gemma x

    ResponElimina
  2. Merci!
    a veure si és cert que les proveu de fer i ens expliques què tal! :) és un plaer!
    S.

    ResponElimina