Ingredients.
- Albergínia.
- Farina.
- Oli per fregir, aigua i sal.
Elaboració.
1) Pelem l'albergínia i la tallem a talls d'uns 5cm. x 3cm. i d'un gruix d'uns 2 o 3mm.
2) Omplim un plat de sopa amb aigua tèbia i hi posem les làmines d'albergínia en remull durant 10minuts. Això farà que no piquin. Mentres, posem una paella amb oli d'oliva suau a escalfar (força oli).3) Agafem les albergínies, les eixuguem una mica amb els dits, les passem per un plat de farina i les tornem a mullar una mica perquè es faci una pasteta, però molt poc.
4) Les posem a la paella (l'oli ha de ser calent), i les girem quan ja siguin rosses.
5) Quan les treguem del foc deixem-les sobre un paper de cuina perquè xupi l'oli, després els hi posem un bocinet de sal i al plat!
neness, felicitats per aquest blog, m'agrada molt!!! provarem receptes i us direm! :)
ResponEliminaptons,
gemma x
Merci!
ResponEliminaa veure si és cert que les proveu de fer i ens expliques què tal! :) és un plaer!
S.