divendres, 4 de juny del 2010

Remenat d'espàrrecs i porro


Ingredients:

- Un manat d'espàrrecs
- Tres porros
- Xampinyons
- Cinc ous
- Sal
- Oli d'oliva

Elaboració:

1) Netegeu els porros i talleu-los fins. Talleu també els xampinyons a làmines, i els espàrrecs en tres trossos després de descartar les puntes dures.

2) En una paella amb una mica d'oli d'oliva sofregiu el porro. Que quedi tendre.

3) Quan el porro estigui gairebé fet afegiu-hi els espàrrecs i els xampinyons, que només necessitaran uns minuts per estar llestos. Salpebreu al gust.

4) Trenqueu els ous i poseu-los a la paella sense batre, com si fessiu un ou ferrat, però sobre de les verdures. Quan veieu que els ous estan mig quallats remeneu, i deixeu-ho una estona més, remenant de tant en tant fins que tot l'ou qualli. Una de les gràcies del remenat, jo crec, és que hi ha clara sola, rovell sol, i barreja. És per això que jo prefereixo que l'ou estigui mig quallat per començar a remenar. Si ho preferiu tot jut com una truita, remeneu des del principi.

Hi podeu afegir unes virutes de parmesà com a toc final. Acompanyeu amb pa torrat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada