A la masovera ja tenim una recepta de llom a la taronja. Malgrat això, el meu company de pis va preparar aquesta recepta, que és una mica diferent, i estava per llepar-se'n els dits! Així que, tot i que està repetida, i que jo no vaig fer de xef sinó d'ajudant, he pensat que val la pena posar-la a la masovera! És molt fàcil, i gustós.
Ingredients:
- 5 talls de llom de porc
- suc de taronja (suficient per poder cobrir el llom)
- alls tendres (aquests eren de l'hort dels pares del meu company de pis!)
- un raig d'oli d'oliva
- espècies al gust: pebre, farigola, romaní, orenga...
- sal
Elaboració:
1) Talleu els alls tendres petits, i afegiu-los al suc de taronja junt amb l'oli, les espècies, i la sal. Cobriu el llom amb el suc i deixeu reposar durant aproximadament una hora. Nosaltres ho vam fer usant una bossa zip.
2) Agafeu una paella amb el cul pesant i poseu-la al foc. Cogueu el porc (descarteu el suc de taronja), vigilant de no fer-lo massa!
Ja està acabat! No oblideu la salseta que queda a la paella, que és una barreja del suc que ha deixat la carn amb una mica de suc de taronja. Està boníssima! Com a acompanyament podeu fer, per exemple, unes verdures al forn.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada