dilluns, 1 de març del 2010

Llom a la taronja


Us regalo una de les receptes preferides de la cuina de la meva àvia! Espero que us agradi tan com a mi.

Ingredients.
- 600 gr llom sencer
- 3 taronges de fer suc
- 1 got i mig d'aigua
- oli
- sal
- patates

Elaboració.
Abans de començar piquem la carn amb la mà del morter i salem el llom.
1) Posem el llom a l'olla pressió oberta amb oli que es faci ros.
2) Hi afegim un got i mig d'aigua i tanquem l'olla, deixem que es faci durant 45minuts a foc lent.
3) Deixem refredar l'olla a pressió, l'obrim, i deixem refredar el llom. Aleshores el tallem amb el ganivet elèctric.

4) Tornem a posar el llom a l'olla i el suc de les taronges, i amb l'olla oberta ho deixem bullir uns 10-15minuts (que el suc de les taronges quedi espès).

5) Fem patates fregides a daus petits i ho servim amb el llomillo i una mica de suc.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada