Ingredients:
1kg de magranes
800 g. de sucre (jo faig servir sucre moreno)
1 llimona
1 vaina de vainilla
1 cullaradeta de canyella
aigua (1 vas)
Procés:
desgranem la magrana i posem a bullir els grans (procurant que no hi hagi el tel blanquinós, que és molt amarg) amb la pela de llimona i l'aigua; Quan ja ha bullit trinxem els grans de la magrana. Afegim la vainilla, la canyella, el sucre i el suc de la llimona i anem remanant de tan en tant.
Perquè no quedi massa líquit, quan comença a prendre consistència, el què faig és arrencar el bull fort i en trec l'aigua que queda a sobre, que fa com una espumeta (aquesta aigua la guardo per fer altres postres, ja que el resultat és xarop de magrana, boníssim en pà de pessics, galetes, etc.).
Quan ja té la textura desitjada, apaguem el foc i posem la melmelada en pots prèviament bullits durant 10minuts; d'aquesta manera pot aguantar fora de la nevera i sense obrir, un any.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada