divendres, 19 de febrer del 2010

Macarrons amb tomàquet



No us vull enganyar... Aquests macarrons m'haurien pogut sortir millor! És un intent d'imitar els macarrons de la mama, però ja se sap, això no es pot fer! De tota manera li demanaré consell i ja us escriuré les seves propostes per millorar. De moment aquests macarrons van quedar prou bons, però sense aquell punt especial, sabeu?

Ingredients

500 g de macarrons
dos tomàquets ben grossos
una ceba i mitja (grossetes, també)
salsitxes
oli d'oliva i sal

Elaboració

1) Piqueu la ceba ben fina i poseu-la a fregir amb un bon raig d'oli. A foc lent, ha de quedar transparent però no cremada.

2) Agafeu els tomàquets i ralleu-los. Salpebreu. Quan la ceba estigui al punt, poseu a fregir el tomàquet.
3) Feu boles amb la carn de les salsitxes i poseu-les a fregir amb la resta.
4) Bulliu la pasta amb aigua abundant, sal i una fulla de llorer.
5) Quan la pasta estigui cuita coleu-la i poseu-la dins de l'olla on teniu la salsa. Remeneu-ho tot ben remenat.
6) Ratlleu formatge parmesà per sobre. I si voleu, gratineu al forn. Quedaran cruixents i boníssims!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada