divendres, 5 de febrer del 2010

Pasta de full replena de xocolata


Avantatges: és ràpida de fer, i aguanta molt bé el pas dels dies (si és que no us l'acabeu abans!)
Aquesta és una recepta de la mare d'una de les masoveres...

Ingredients:

* Pasta de full congelada
* 1Pot de crema de cacau negra (a casa utilitzem "Nocilla"), n'utilitzarem una quarta part.
* Xocolata de reposteria (per exemple, la de "Postres Nestlé"). Utilitzarem mitja tauleta.
* Sucre
* Pinyons i avellanes torrades i pelades

Elaboració:

1) Treieu del congelador la pasta de full i deixeu-la a tº ambient al menys mitja horeta perquè es descongeli. Quan estigui descongelada, estireu-la amb el rodet de cuina i punxeu-la perquè dps' no s'infli massa. En fem dos rectangles més o menys de la mateixa mida.

2) Per preparar la xocolata que hi posarem a dintre cal agafar mitja tauleta de xocolata de postres i desfer-ho amb una mica d'aigua al microones, però molt poca estona (segons),i remaneu-ho enèrgicament que quedi una cremeta.
Afegir-hi un quart del pot de la crema de cacau i remeneu-ho.

3) Montem la xocolata sobre un dels rectangles de pasta de full, extenent-la perquè cobreixi tota la superfície tret de les puntes.
L'altre rectangle de pasta de full que havíem preparat el posem sobre la capa de xocolata.
Les puntes les pessiguem perquè quedi ben tencat.
4) Tirem una mica de sucre a sobre, avellanes pelades, i pinyons, i ho introduim al forn durant 10minuts a mitja alçada a 200ºC.

Mentre tenim la pasta de full al forn, cal que vigilem de tant en tant que no es faci cap bombolla massa grossa, si és així, punxar-la perquè s'escapi l'aire i quedi més homogènia.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada