dimecres, 14 d’abril del 2010

Espàrrecs


Aquesta recepta és molt molt molt però que molt senzilla. És tan senzilla que fins i tot sembla agosarat dir que és una recepta. Malgrat això, últimament diverses persones m'han preguntat com preparo els espàrrecs que queden tan bons. Així que he pensat que ho afegiria a la masovera. Aquí ho tenim!

Ingredients:

- Espàrrecs frescos.
- Un raig d'oli d'oliva
- Sal

Elaboració:

1) Elimineu les puntes dures dels espàrrecs. Hi ha qui diu que si simplement doblegueu la punta de l'espàrrec amb les mans, sense l'ajuda del ganivet, ell sol es partirà pel lloc indicat.
2) Talleu els espàrrecs en dos o tres trossos amb el ganivet.
3) Poseu un raig d'oli d'oliva a la paella i escalfeu-lo a foc fort.
4) Aboqueu els espàrrecs i manteniu la paella a foc fort, remenant sovint.
5) Poseu-hi sal al gust.
5) En uns minuts estan fets. Podeu deixar que es rossin una mica per fora o no, això va a gustos. La millor manera de comprovar si estan al punt és tastant-ne un!!

A menjar!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada