Bo per picar amb crackers, o amb verdures tallades a tires (cogombre, api, pastanaga...) o amb pa pita, clar...
Ingredients:
1 1/2 o 2 albergínies ben grosses
5 cullerades de tahini (pasta de sesam)
Suc d'una llimona (mes o menys 1/4 tassa)
1 dent d'all petita, trossejada
4-6 cullerades d'aigua freda
3/4 cullerades de postre de sal
Pebre al gust
3 cullerades d'oli d'oliva
Elaboracio:
1) Rentar les albergínies, i punxar-les amb un ganivet per diversos costats per evitar que explotin dins el forn. Posar-les senceres en una safata. Preescalfar el forn a 500 F i coure-les durant uns 45 min.
2) Deixem refredar les albergínies fins a poder-les manipular amb comoditat. Treiem les llavors amb una cullera. Depenent de l'alberginia sera mes o menys dificil. (secretament aquesta masovera creu que aixo no deu ser estrictament necessari, pero el masover diu que es nota molt i queda mes bo, aixi que ho deixo al vostre criteri).
3) Amb una cullera separar la polpa de l'alberginia de la pell.
4) Batre amb el minipimer la tahini, el suc de llimona, l'all i l'aigua fins que quedi fi i cremos. Afegir sal i pebre.
5) Afegiu l'alberginia i 2 cullerades d'oli d'oliva i torneu a passar la barreja pel minipimer.
Per emplatar poseu-ho en un plat pla, i feu cercles amb una cullera. Afegiu una mica d'oli d'oliva i julivert per donar-li un toc de verd. Espero que us agradi, i disculpeu pels accents una altra vegada!!
Aquesta és la fórmula de conversió...
ResponEliminaDe ºC a ºF:
[Grados centígrados] x 9 : 5 + 32
De ºF a ºC:
[Grados Fahrenheit] - 32 x 5 : 9
A "grosso modo" podem convertir algunes de les mesures comunes:
250ºC = 482ºF
220ºC = 428ºF
200ºC = 356ºF
180ºC = 356ºF
500ºF = 260ºC
480ºF = 248ºC
450ºF = 232ºC
400ºF = 204ºC
350ºF = 176ºC