dijous, 25 de febrer de 2010

Puré de bledes

Aquesta és la primera de un seguit de receptes de l'àvia de la masovera. Gràcies per fer-nos la verdura "diferent"!!

Ingredients (per 5 comensals).

-1kg Bledes
-5 o 6 Patates de la mida d'un punyet.
-150g. Bacon fumat

Elaboració.

1) En primer lloc heu de netejar les bledes amb molta aigua i triar-les descartant la part interior (la més blanca i dura... Si no la trobareu "filosa"). Bulliu-les durant 10-15minuts. Deixeu-les escorrer ben escorregudes.
2) Peleu les patates i partiu-les per la meitat. Bulliu-les uns 20-25minuts.
3) Amb el "xino" o amb l"1-2-3" tritureu les bledes i les patates juntes, fent el puré. No us passeu, simplement que quedi tot trinxat i barrejat, però la idea no és que quedi finíssim.
4) Poseu en una paella calenta amb una mica d'oli el bacon a trossets i el puré. Passeu-ho tot per la paella que quedi rosset i serviu-ho.

1 comentari:

  1. Si us agrada l'all, segur que una mica d'all tallat a trossets quan hi passeu el bacon us hi estarà bé.

    ResponElimina