diumenge, 28 de febrer de 2010

Escarxofes amb arròs

Desventatges: Se'n llença la meitat al triar les escarxofes. A part, les mans queden negres. Nosaltres utilitzem guants i així no queden tenyits.
Ingredients.
- 2 o 3 escaxofes per cap
- 1 tasseta de cafè d'arròs
- sal
- maionesa o oli per acompanyar.

Elaboració.
1) Triem les escarxofes treient les puntes de les fulles, el tronc, i després tallem l'escarxafa en quarts.
2) Les netegem i les posem a bullir amb sal a l'aigua durant uns 25-30 minuts (punxeu-les i quan siguin toves ja estaran). Coleu-ne l'aigua.
3) En un altre pot poseu aigua a bullir i hi tireu l'arròs.
4) Quan sigui cuit (20minuts aprox.) el treieu, el coleu i el poseu al centre del plat. Al voltant hi poseu els quarts de les escarxofes.

Queden bé amb maionesa, sinó, un raget d'oli d'oliva.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada