dissabte, 6 de febrer del 2010

Col trinxada


Aquesta recepta la vaig fer amb una companya. Ella tenia una manera de fer-la i jo una altra! Vam fer la seva, però la meva també queda molt bé, així que us poso les dues versions, la A i la B!! Vam acompanyar el plat amb una llesca de pa d'una de les receptes anteriors acabat de fer.

Ingredients:

- Mitja col verda
- Una patata mitjana (no li hagués fet mal una altra, però no me'n quedaven)
- Dues pastanagues
- No li vam posar ceba, però segurament no li aniria malament.
- Una dent d'all gran o dues petites
- Oli d'oliva
- Sal

Elaboració:

1) Bulliu la col, la patata i les pastanagues tallats a trossos més o menys petits en aigua i sal.
2) Quan estigui tot fet coleu-ho i descarteu l'aigua. Trinxeu-ho amb l'ajuda d'un ganivet o d'una forquilla fins que quedi tot ben aixafat.
3) En una paella poseu un raig d'oli d'oliva i all tallat petit. Fregiu una mica l'all fins que faci olor i es comenci a daurar.

VERSIÓ A:
4) Poseu la mescla a la paella i deixeu-ho fregir a foc mitjà durant una estona. Quan la mescla estigui daurada gireu-la com una truita de patates, i daureu-la per l'altre costat.

VERSIÓ B:
4) Tireu l'oli amb gust d'all per sobre de la mescla, i mengeu! També queda bo si en lloc de fregir all fregiu una miqueta de bacó o de pernil salat (si useu pernil salat vigileu no el fregiu gaire!!).

(no tenia cap foto del plat, així que aquí em teniu a mi amb la col i el pa acabat de fer!!)

Ja es pot servir!

Bon profit



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada