dimecres, 3 de febrer de 2010

Arròs amb llet



Avantatges: és un postre molt econòmic i senzill de fer.

Ingredients:

- 1 l. de llet
- 100 ml. de nata per cuinar
- 2 branques de canyella
- 1 pell de llimona
- 1 punteta de sal
- 130 g. de sucre
- 120 g. d'arròs (bomba)
- canyella en pols per espolvorejar per damunt de cada ració

Elaboració:

1) En un bol es posen al foc tots els ingredients tret de l'arròs (aneu-ho remenant de tant en tant perquè no s'enganxi res amb una cullera de fusta).
2) Quan comença a bullir s'hi afegeix l'arròs, i es deixa bullint al foc durant 25 minuts* (continue-ho remenant de tant en tant perquè no s'enganxi)
* He trobar receptes que diu que amb 20minuts n'hi ha prou, d'altres més temps... Per mi, amb 25minuts està al punt. Tasteu si l'arròs està prou dur pel vostre gust.
3) Just treure-ho del foc, posar-ho en copes (surten entre 5 i 7 racions depenent de lo generosos que sigueu amb les quantitats), i deixar-ho a la nevera que es refredi.
4) Treure-ho de la nevera abans de servir, i espolvorejar-hi una mica de canyella en pols al gust de cadascú.

1 comentari:

  1. M'encanta l'arros amb llet! I es important tenir la recepta, perque si no correu el risc de fer com jo, que vaig intentar improvisar la recepta sense saber les quantitats... va ser un desastre! Em va quedar un munt immens d'arros, i gens ni mica de llet!

    ResponElimina